Der er meget at tage sig til i Memphis og her er mine 5 bedste anbefalinger ud fra vores egne erfaringer.

Memphis, Tennessee

Memphis, Tennessee er vist mest kendt for at være Elvis’ hjemby og for at være udgangspunktet for blues musikken. Det er masser af musik i Memphis og det er stedet at tage hen, hvis du er fan af blues og gerne vil høre fantastisk live musik og opleve stemningen på Beale Street, besøge Sun Records eller se hvordan man laver Gibson guitarer.

Beale Street, Memphis

Beale Street

Hovedgaden i Memphis og der hvor det hele sker. Tidligt på dagen er der stille og fredeligt, men ud på eftermiddagen strømmer bluesmusikken ud til folk på gaden fra de mange restauranter, caféer og spillesteder.

Du kan tjekke gadens events ud LIGE HER, og planlægge dit besøg i god tid, så du får det bedste ud af det.

Mississippi River

Mississippi River er USA’s næstlængste flod og løber fra Lake Itisca i det nordlige Minnesota, gennem 10 stater, til New Orleans. Fra Memphis kan du krydse floden via broen til Arkansas og West Memphis. Der er umiddelbart ikke så meget at se på den anden side af broen, men så kan du lige krydse en ekstra stat af på listen.

Du kan også tage en sejltur på floden med Memphis Riverboats. Du kan fx vælge en 1,5 times sightseeing tur med hjuldammer eller et aftencruise, hvor der er mad og dans.

Peabody Hotel

På taget af Peabody Hotel bor en lille andefamilie, som hver dag kl 11 og 17 – til stor begejstring for de fremmødte – bliver fulgt ned foran hotellet for at tage en dukkert i springvandet. Nøjagtig som de har gjort hver eneste dag de sidste 90 år

Lorraine Motel

Motellet er stedet hvor Martin Luther King blev dræbt i 1968 og huser i dag National Civil Rights Museum. Så snart man kommer til parkeringspladsen foran motellet er man tilbage i 60’erne. Både motellets facade, det store skilt og de to store biler på parkeringspladsen vidner om, at tiden har stået stille.

Lorraine Motel Martin Luther King Jr.

Graceland

Man kommer ikke uden om, at der skal være plads til et besøg på Graceland, som udover at være Elvis’ hjem også indeholder udstillinger med alt i Elvis; tøj, plader, filmklip, guitars og massevis af billeder. Alle hans biler, hans private fly og The Meditation Garden, hvor han ligger begravet.

Læs mere om vores besøg på Graceland