HANDELSBETINGELSER

BETALING
Min Feriebog modtager betaling med mobilepay, dankort, visa og mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

LEVERING
Vi tilstræber at afsende ordre på fysiske bøger indenfor 2 hverdage. Bøger til download leveret digitalt med det samme.

Reklamationsret
Skulle det ske at varen er beskadiget ved modtagelsen, skal du hurtigst muligt, og inden 14 dage, sende en mail med billeder og beskrivelse til kontakt@minferiebog.dk Det er vigtigt at dine billeder viser både skaden på produktet og emballagen samt din adresse.

Vi sender et nyt produkt til dig hurtigst muligt.

Returret
Der gives 14 dages fuld returret på fysiske varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelsesret
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@minferiebog.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

LEVA Visions
Krogårdsvej 5
4623 Lille Skensved

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Der er ingen fortrydelsesret på digitale produkter.

Returnering
Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb af fysiske varer, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.