Landeeksperter

Alle destinationsafsnit er skrevet af vores dygtige landeeksperter.

Som landeekspert på Min Feriebog er det et vigtigt kriterie, at man selv har været i landet, mærket stemningen, talt med de lokale og oplevet kulturen.

Vores landeeksperter er alle sammen rejsebloggere, som har været i de lande de skriver om, sammen med deres egne børn.

Britta Smits

Landeekspert
Britta elsker at rejse i USA. Hun har været i USA over 20 gange, og kan slet ikke få nok af at rejse i det store land.

Britta driver en rejseblog om USA, hvor hun deler ud af inspiration, gode råd, rejsetips og opskrifter på amerikansk mad. Du kan også finde over 20 forskellige quizzer om alt fra amerikanske præsidenter til fastfood.

Læs Brittas blog:

Camilla Riis

Landeekspert
Camilla Riis kommer oprindeligt fra Nordjylland, men har de sidste 5 år boet i Hollands hovedstad Amsterdam. Her bor hun sammen med sin franske kæreste og deres to døtre, som er et par vaskeægte mini-amsterdammere. Camilla elsker at udforske nye steder, både i Amsterdam og i resten af Holland og på sin rejseblog deler hun ud af sine fund. Her finder du alt fra udførlige spiseguides, hotelanbefalinger og tips til oplevelser i kanalernes by, ligesom du også kan finde inspiration til rejser i resten af verden.

Læs Camillas blog:

Helle Sandby

Landeekspert
Helle elsker Grækenland og har besøgt landet flere gange end hun kan huske. Hun har boet og arbejdet der som rejseleder i Grækenland i en årrække. “Det ganske særlige ved landet med de mere end 2000 øer - og grunden til at jeg elsker Grækenland er - at ikke to øer er ens, og hver ø byder på sin helt egen oplevelse og historie. Nogle øer er grønne og frodige, andre er golde og varme – men fælles for dem alle er, et hjertevarmt folkefærd, lækker mad, de skønneste klima og de smukkeste strande.” Du kan finde en masse tips til Grækenland på Helles rejseblog.

Læs Helles blog:

Henriette Krog-Andersen

Landeekspert
Henriette elsker at være på ferie sammen med sin familie og at opleve nye kulturer, smuk natur og anderledes dyr gennem børnenes øjne. Planlægningen er halvdelen af ferien for Henriette og hun er god til at researche nye rejsemål hjemmefra, så hun allerede i planlægningsfasen kan gå og drømme om den kommende ferie. Henriette fortæller om familiens ferier i bl.a. Kroatien, Sri Lanka, Oman, Cuba og Grønland på sin rejseblog.

Læs Henriettes blog:

Lone Holm

Landeekspert
Lone Holm er uddannet journalist og driver en rejseblog, hvor hun giver ferie- og rejsetips til hele familien.

Læs Lones blog:

Malene Parry

Landeekspert
Rejseglad mor til to og ophavskvinden bag Min Feriebog. Malene bor i Lille Skensved med sin amerikanske mand og deres to piger og bruger det meste af sin tid på at tænke ferie.

Læs Malenes blog: