Giv dit barn et varigt ferieminde med Min Feriebog, som med garanti vil være det første som bliver vist frem, når der skal fortælles om ferien.

Min Feriebog - Print Selv

DKK 179,-

Denne er til jer, der skal afsted på ferie lige om lidt eller som vil have en 100% flexibel feriebog. Du får tilsendt en fil til din mail, som du med det samme kan printe ud på A4 ark derhjemme og sætte i et ringbind. Print-selv filen er i et helt andet design end de fysiske bøger, men indholdet er det samme.

Den eneste bog I behøver at tage med på ferie

Når du bestiller Min Feriebog print-selv-versionen får du straks tilsendt en PDF-fil på 40 sider, lige til at printe og bruge.

Siderne indeholder personlige sider, mini-interview med rejsekammerater, historien om flaget, introduktion til et fremmed sprog, pakkeliste, postkortliste, tjeklister, rejseplan, dagbogssider, tjeklister og plads til at reflektere over ferien efter hjemkomst og drømme om nye oplevelser.

Du må printe så mange sider du har brug for, til det barn bogen er købt til. 

Det er ikke tilladt at dele, videresende, printe og kopiere hele filen eller enkeltsider til andre. 

. bog

Min Feriebog kan bruges til både skrivning, læsning, underholdning og læring

Brug bogen i flyet på vej på ferie, om aftenen til at reflektere over dagen, på restauranten, mens I venter på maden osv.

En bog til alle aldre

Bogen kan bruges af den 12-årige der gerne vil dokumentere sin ferie på en sjovere måde, den 8-årige, der har lært at læse og skrive selv (der er ekstra linjeafstand til de store bogstaver) og den 4-årige, der dikterer teksten til sine forældre. Bogen kan også bruges af forældre til helt små børn, som gerne vil give deres barn et flot ferieminde. Måske fra den allerførste ferie.