Min Feriebog er kommet til verden på baggrund af et stort ønske om at gøre børnenes ferieoplevelser endnu større og involvere dem fra rejsen planlægges og indtil efter hjemkomsten.

Bogens koncept er udviklet af Malene – med stor hjælp fra hendes ekspertteam Nathaniel, Eva og Lea.

Malene

Direktøren

Drømmer om ferie på

Maldiverne

Nathaniel

Økonomichefen

Drømmer om ferie i 

New England

Eva

Redaktionschefen

Drømmer om ferie i

Grækenland

Lea

Marketingschefen

Drømmer om ferie på 

Hawaii

Historie

I 2017 rejste vi til Australien på en længere ferie. Inden rejsen havde jeg søgt længe og bredt efter en bog til mine børn, som kunne fungere som aktivitetsbog/dagbog/historiebog/lærebog og som vi kunne holde som evigt minde – uden held. Der var der ingenting, der matchede den rejse vi skulle på. Så jeg lavede en selv og den var fantastisk at have med. Vi havde så meget sjov og hygge med at udfylde bogen hver aften og børnene brugte den meget til at tegne i osv. Og vi skrev videre og fyldte billeder i bogen, da vi var kommet hjem. Den bliver stadig fundet frem jævnligt. En aften, mens vi sad og skrev i bogen, sagde Eva, min ældste datter “Mor, du skal lave sådan en bog til alle mine venner, så de kan skrive når de er på ferie. Jeg synes alle børn i verden skulle have sådan en bog.”

Konceptet

Min feriebog kan personliggøres og tilpasses både destination og rejsens varighed og bruges uanset om man skal 6 uger til Australien, en uge til Bornholm eller 14 dage til Italien.

Bogen kan bruges til både underholdning, læring og til at inspirere dit barn til at suge til sig af viden, kultur og oplevelser.

Resultatet er blevet et ringbind i A5 format. Det vejer ikke for meget, er let at håndtere for små hænder og passer i rygsækken. Omslaget er smudsafvisende, så det kan tørres af for fedtede fingre og der er 6 ringe, så siderne sidder bedre fast. Og så er det muligt at fjerne og tilføje sider og rykke rundt, som det nu passer en bedst.

Siderne er lavet i sort/hvid, så barnet selv kan farvelægge og dekorere.

For de mindste børn kan forældrene skrive for barnet, de lidt større kan diktere hvad der skal stå og i skolealderen kan barnet selv skrive.

Værdier

Giv tilbage til verden!

Det er vigtigt for os, at give tilbage til den verden vi får lov til at dele, når vi rejser. Vi giver derfor 5% af overskuddet fra salget af Min Feriebog til et velgørende formål. I øjeblikket støtter vi Verdens Børn