Der findes rigtig mange sjove og praktiske rejsegadgets til børn på markedet. Her er nogle af de bedste.

Rejsegadgets til børn

Jeg elsker at søge rundt på Amazon og finde rejsegadgets til børnene når vi skal på ferie. Alt hvad der kan gøre rejsen lettere og mere behagelig er lige mig. Hvis det så også gør det lidt sjovere for pigerne, er bare et ekstra plus.

Alle nedenstående links til Amazon er Affiliate links. Dvs. at hvis du klikker på dem og vælger at købe, får jeg en lille procentdel fra Amazon uden at det koster dig ekstra. 

Det her bakkebord vil være perfekt både til bilrejse og flyrejse. Det kan klikkes fast til sædet foran og der er plads til papir, farveblyanter, legetøj osv i sidelommerne. Det fylder næsten ingenting når det er foldet sammen.

Se mere

Nakkepude i sødt børnedesign. Hvem vil ikke gerne snuppe ne lur med en drage, en abe eller en nuttet slange

Se mere

Snackbøtter der ikke spilder. Vi havde dem her til pigerne, da de var små. De er helt fantastiske til små stykker frugt eller andre snacks, for der er ikke noget der falder ud, selvom bøtten vendes på hovedet.

Se mere

/>

Magnestiske spil er fantastiske at have med både i flyet og på bilture. Der findes mange andre spil en kryds og bolle, så klik ind og se mere.

Se mere

Børn elsker at tage deres egne billeder og med et Instant Print Kamera, kan de få printet billederne med det samme, så de straks kan indsættes i Min Feriebog

Se mere

Snackbakken her er perfekt til de længere ture i bil eller fly, hvor der skal lidt forskellige snack med.

Se mere

Kuffert og løbehjul i ét. Hvor fantastisk er det ikke lige? Kufferten er stor nok til at indeholde en masse underholdning til flyveturen og lille nok til at komme med i kabinen.

Se mere

Digitalkamera i sødt børnedesign er et af de allerbedste rejsegadgets til børn. Lad børnene tage billeder på ferien med deres eget kamera. Det er både sjovt og lærerigt at se billeder af de ting som barnet har fundet spændende på ferien. 

Se mere