Destination Grækenland

kr. 39,00

Pakke med deleblad og 10 landesider


NB!
Du skal have MIN FERIEBOG før du kan få glæde af dette produkt.

Tillægspakke til Min Feriebog med et flot faneblad i kraftigt materiale og 10 sider til at udfylde med farver, tegninger, udklip og klistermærker.

 

Destinationsafsnittet indeholder information og sjove facts om jeres rejsemål, tips til sightseeing, opgaver og udfordringer, som alt sammen kan sætte gang i nysgerrigheden og give hele familien lyst til at lære mere.

 

 

Dette afsnit er skrevet af Helle Sandby, blogger, tidligere rejseleder og landeekspert på Min Feriebog.

Læs hele Helles biografi 

Gennemtænkt design

Min Feriebog er lavet i A5-størrelse, der kan håndteres af små barnehænder og i et slidstærkt materiale, så det kan tørres af. Siderne holdes på plads af hele 6 ringe for ekstra holdbarhed. Formatet gør det muligt at ændre på sidernes rækkefølge, indsætte billeder og tilføje egne sider. Bogen kan tilpasses rejseform, destination og varighed.

En bog til alle aldre

Bogen kan bruges af den 12-årige der gerne vil dokumentere sin ferie på en sjovere måde, den 8-årige, der har lært at læse og skrive selv (der er ekstra linjeafstand til de store bogstaver) og den 4-årige, der dikterer teksten til sine forældre. Bogen kan også bruges af forældre til helt små børn, som gerne vil give deres barn et flot ferieminde. Måske fra den allerførste ferie.

Plads til kreativitet

Alle sider er holdt i sort/hvid, så der er plads til kreative udfoldelser. Medbring saks, lim og farveblyanter og dekorér siderne med farver, tegninger, udklip, klistermærker og ting I finder undervejs og gør bogen til barnets helt egen.